TEL. NAROČANJE: PON - PET od 8.30 do 10.30  +386 (02) 25 00 516    sprejem@archimed.si  Razlagova ulica 24, 2000 Maribor

ARCHIMED, internistični ambulantno diagnostični center

Nosilec zdravstvene dejavnosti: mag. Žarko PINTER, dr. med.

Internistični ambulantni diagnostični center ARCHIMED d.o.o. je organiziran po zakonu o gospodarskih družbah in deluje v javni zdravstveni mreži na sekundarnem nivoju. Ustanovljen je bil leta 1993.  danes je sodobno organiziran diagnostični center, opravlja ambulantne preglede na področju gastroenterologije, diagnostične preglede in terapevtske posege na prebavilih, ki jih izvajamo na ambulantni način. Ima možnost izvajati  endoskopske preiskave tankega črevesa z video kapsulo.

Opravlja ultrazvočne preglede trebušnih organov in sečil, spremlja in vodi bolnike s kroničnimi obolenji prebavil, s poudarkom na črevesnih vnetnih obolenjih, spremlja bolnike po operaciji raka na prebavilih in izvaja preglede na področju interne medicine. Za širšo Štajersko regijo in Podravje je pooblaščeni izvajalec v preventivnem programu kolorektalnega karcinoma ” SVIT” in sodeluje v izobraževalnem programu zdravnikov družinske medicine.  

Utečeno in organizirano je sodelovanje z UKC Maribor na področju abdominalne kirurgije, interne medicine in gastroenterologije, pediatrije, rentgenologije in oddelkom za patohistologijo.

Akreditacija Accreditation Canada Gold

Še posebej smo ponosni na mednarodno akreditacijo ACCREDITATION CANADA GOLD ki smo jo prejeli leta 2023 ob izpolnitvi mednarodnih standardov odličnosti v kakovosti zdravstvene obravnave.

Predstavitev osebja